La regidoria de Cultura convoca el trenta-quatrè Concurs de flors als balcons

Les inscripcions s’obriran dilluns que ve i es tancaran el 8 de juny. El jurat, format per la comparsa VIP Mums, passarà a fer les valoracions entre el 13 i el 20 de juny.

Es repartiran prop de 1.000 euros: 180 per la millor façana, 90 euros pel primer premi de balcons i dotze premis més de 60 euros per als millors balcons. Es valoraran balcons, finestres i el conjunt de la façana. Tal com estableix l’ordenança de convivència ciutadana, les jardineres i els testos han d’estar col·locats a la part interior.

Les bases completes del concurs es poden consultar al web ajsolsona.cat. Les inscripcions es poden formalitzar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del consistori, trucant al 973480050 o bé per correu electrònic a ajuntament@ajsolsona.cat especificant el nom, l’adreça i el telèfon de contacte. Els premis es lliuraran després de la Festa Major.

El Concurs de Flors als Balcons té com a objectiu fomentar la contribució dels veïns en l’ornamentació vegetal de la ciutat, que es considera beneficiosa tant per la imatge del municipi com per la qualitat de vida de la població. És una de les accions per les quals Solsona forma part del moviment Viles Florides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *