La quarta jornada Talentària serà virtual i es concentrarà en un matí

Tindrà lloc el proper divendres 23 a través de Zoom i demà se n’obriran les inscripcions al web talentaria.cat. Tot i que inicialment s’havia de celebrar presencialment al maig, la pandèmia va obligar a ajornar-la i ara ha fet el salt cap al format virtual. La tècnica del Servei d’Informació i Atenció a les Dones, Maribel Bella, explica en què se centrarà aquesta quarta edició:

 La jornada s’obrirà amb una conferència sobre el procés creatiu a càrrec de Verónica Gran, coach, formadora i artista. Continuarà amb tres microponències de creativitat aplicada amb Carme Arrufat, escriptora i formadora experta en storytelling i storymailing; Judit Colilles, facilitadora de tallers d’autoconeixement; i Helena Pla, actriu i formadora en comunicació. Al migdia s’obriran les converses sobre creativitat amb impacte social conduïdes per Cristina Camarena, creadora de la comunitat d’emprenedoria social Estelar. Hi prendran part les responsables de les marques Lucirmas i Weli Weli i del mapa col·laboratiu d’economia solidària Pam a Pam. Talentària es tancarà amb un vermut poètic a càrrec de la rapsoda Alba Mascarella.

Amb l’objectiu de donar projecció al talent local, en aquesta edició hi participa l’artista muralista nascuda a Solsona Tate Garrigasait, autora també de la làmina inspirada en la creativitat que es farà arribar a totes les inscrites. Així mateix, hi prendran part la fotògrafa de Callús Gemma Vilaseca i la dissenyadora i experta en comunicació de Pinell Anna Serra.

Les places són limitades i les inscripcions, al preu de 25 euros, es podran formalitzar a partir de demà al web talentaria.cat. Les participants de la comarca podran recollir els materials de la jornada i la làmina de Garrigasait presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Solsona mentre que a la resta se’ls enviarà a domicili. Podeu seguir totes les novetats de la jornada al compte d’Instagram de Talentària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *