La primera tinent d’alcalde d’Olius, Maria Torregassa, renuncia a l’acta de regidora

Ho va fer públic en el ple d’ahir a la tarda. Preguntada per aquesta emissora, la titular de Medi Ambient, Rural i Indústria assegura que plega per discrepàncies. Torregassa es va presentar a les eleccions municipals del maig com a número 2 de Marta Comitre sota les files d’Impulsem Olius amb la intenció de treballar pel món rural del municipi. Davant la impossibilitat de tirar endavant propostes en aquest sentit, mig any després ha decidit plegar.

Per la seva banda, l’alcaldessa d’Olius, Marta Comitre, ha volgut deixar clar que no hi ha hagut cap problema dins de l’equip. Comitre agraeix la feina feta per Torregassa durant aquests mesos sobretot en l’àmbit de Món Rural i es mostra molt satisfeta de com han iniciat la legislatura. L’alcaldessa ha explicat que la tinent d’alcalde li ha manifestat que el motiu de la seva renúncia és el desànim davant els entrebancs per tirar endavant projectes. Reconeix que hi ha coses que, si bé a priori poden semblar ràpides i fàcils, acaben sent més difícils d’aconseguir passades pel procediment que requereix el funcionament d’un Ajuntament.

Recordem que Impulsem Olius va guanyar les eleccions a Olius amb 4 regidors, deixant a l’oposició el fins aleshores alcalde Antoni Márquez. La següent de la candidatura és Sara Fernández, que ja havia estat regidora en l’anterior mandat.

La renúncia com a regidora de Maria Torregassa també implicarà canvis al govern del Consell Comarcal, ja que n’és membre, com a cotitular d’Administració i Personal i Fires. La seva suplent al Consell Comarcal és l’alcaldessa d’Olius, Marta Comitre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *