La Policia Local es traslladarà a l’espai de les antigues oficines de La Caixa del carrer de Llobera

El darrer Ple municipal va aprovar l’adquisició d’aquest immoble, encara propietat de l’entitat bancària, per 166.000 euros. El govern d’Esquerra Republicana va tenir el suport de Junts per Solsona i el PSC, mentre que la CUP hi va votar en contra. A la planta amb accés pel carrer de Llobera s’hi ubicaran les oficines de la policia, mentre que a la planta semi-soterrània, amb accés per l’avinguda de la Mare de Déu del Claustre, hi haurà el garatge i un magatzem. El regidor d’Hisenda i Administració, Ramon Xandri, justifica així la necessitat de buscar un nou espai per al cos policíac:

             TALL XANDRI NOU LOCAL POLI

L’equip de govern buscava un espai dins el nucli antic i argumenta que va sortir aquesta oportunitat. Xandri defensa que és una bona operació, en tant que l’arquitecte municipal havia valorat les finques en 200.000 euros, 40.000 més respecte del preu de compra. A més, destaca que el local és fàcilment adaptable.

El principal grup de l’oposició, Junts per Solsona, hi va donar suport, tot i que coincideix amb la CUP a qüestionar que la compra sigui la millor opció. Sentim el seu portaveu, Marc Barbens i, tot seguit, Pilar Viladrich, d’Alternativa per Solsona-CUP:

Aquestes observacions van ser replicades per l’alcalde, David Rodríguez:

En aquest punt, la regidora socialista, Encarna Tarifa, va coincidir plenament amb els arguments a favor de l’operació:

El Ple també va donar llum verda a una modificació de crèdit per destinar 166.000 euros del romanent de tresoreria a la compra d’aquest local. Els regidors cupaires també hi van votar en contra en considerar que la ciutat té necessitat d’inversions en molts altres espais, com el Casal de Cultura, el paviment i el monument de la plaça del Camp o l’eliminació de barreres arquitectòniques, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *