La Policia Local enxampa el presumpte autor dels robatoris de tapes d’embornals

Es tracta d’un veí de Solsona de 52 anys, que respon a les inicials E. V., que està sent investigat pels delictes de furt i contra la seguretat viària.

Dissabte passat, poc després d’1/4 de 8 del matí, la Policia Local va localitzar el vehicle del presumpte autor. Després de rebre l’avís d’un establiment del carrer del Pedraforca sobre un nou robatori en embornals aquella mateixa nit o matinada, els agents, que ja sospitaven d’una persona pel modus operandi i altres indicis, van obrir una investigació que va culminar amb la localització del vehicle en un garatge comunitari amb les dues últimes reixes robades a dins. La Policia Local va traspassar les diligències del cas als Mossos d’Esquadra. L’Ajuntament de Solsona ha denunciat el furt de 22 reixes, de les quals està concretant el valor total.

Fa uns dies, el consistori va alertar d’una nova onada de robatoris d’aquest tipus i va demanar la col·laboració ciutadana per comunicar conductes sospitoses o nous furts a la Policia Local. La darrera setmana aquests robatoris s’havien intensificat a la zona del carrer del Pedraforca.

La regidora de Governació, Esther Espluga, ha felicitat l’actuació dels agents de la Policia Local i es mostra convençuda que això permet millorar la seguretat i el clima de confiança de la ciutadania.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *