La plataforma ciutadana Solsonès per la Independència demana a les candidatures de les municipals que no s’adscriguin a cap partit polític

Ho fan en senyal de descontentament amb la paràlisi política respecte a la qüestió nacional. Consideren que l’esperit de l’1 d’octubre del 2017 s’ha anat diluint i les polítiques de partit s’han anat imposant a les polítiques del poble. Un dels impulsors de la plataforma Solsonès per la Independència, Josep Pintó, n’explica l’objectiu:

           En aquest sentit, hi ha oberta una petició a peticions.cat que pot signar tothom qui vulgui. En 5 dies hi ha donat suport una trentena de persones. Des de la plataforma també s’ha fet arribar el manifest als partits polítics del Solsonès.

D’altra banda, aquest dimecres l’ANC organitza a Solsona una xerrada titulada: Per una estratègia civil i institucional que ens permeti assolir la independència. Hi intervindran la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Dolors Feliu; el conseller de relacions internacionals del Consell de la República, Antoni Castellà, i el jurista i professor de la Universitat Pompeu Fabra Josep Maria Vilajosana. L’acte tindrà lloc dimecres a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Comarcal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *