La Mare Cultural porta a Solsona un muntatge de la companyia teatral La Cremosa que aborda l’amor de forma complexa i radical

“Purificats”, dirigida pel solsoní Mia Parcerisa, arribarà al Teatre Comarcal el proper dia 20. Les entrades ja són a la venda a la plataforma de Turisme Solsonès.

Parcerisa defineix la peça com a enormement complexa, en tant que té molts fronts des d’on abordar-la. A més, reconeix que és difícil de posar-la en escena arran de l’elevat grau d’exposició, vulnerabilitat i intimitat que té tant pels actors com pel públic. Què és l’amor, fins on pot arribar, com ens afecta a nivell d’individus i de societat són algunes de les qüestions que es posen sobre l’escenari en aquest muntatge amb perspectiva de gènere i LGTBI. El director de “Purificats” en destaca la singularitat:

Parcerisa qualifica de luxe poder col·laborar amb La Mare Cultural, una entitat solsonina que procura per poder oferir un tipus de cultura molt concret en un entorn no urbà. Confessa que se sent il·lusionat de poder actuar a casa i més d’una forma col·laborativa que permet trobar espais de comunitat que permetin dur projectes culturals i artístics a Solsona.

La companyia teatral La Cremosa es va crear el 2016 a partir d’un grup d’alumnes de diferents especialitats de l’Institut del Teatre. Procedeixen de diverses poblacions d’arreu del país i en els seus muntatges treballen buscant un llenguatge propi que els identifiqui.

“Purificats” arribarà al Teatre Comarcal el dia 20 a les 6 de la tarda. Les entrades costen 10 euros per al públic general i 8 per a les persones sòcies de La Mare Cultural. És un espectacle adreçat a majors de 16 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *