La MAAS formalitza el contracte de manteniment i reparació de les instal·lacions de l’abastament

Durant els dos propers anys, prorrogable per dos més, se seguirà encarregant d’aquesta tasca CEMSA. L’empresa que fins ara s’ocupava d’aquest servei és la que ha guanyat el concurs d’entre les diverses empreses especialitzades que s’hi han presentat. L’import del contracte és de prop de 609.000 euros. El president de la Mancomunitat, Daniel Rovira, considera que l’adjudicació d’aquest contracte és vital per garantir un bon servei amb la màxima eficiència i eficàcia. Destaca que la dilatada experiència de l’empresa adjudicatària permetrà donar un gran servei i continuar millorant els temps de resposta davant possibles futures avaries. Rovira explica com es prepara la temporada d’estiu:   

El manteniment i reparació de les instal·lacions d’abastament de la Mancomunitat és una tasca que està externalitzada des dels inicis de l’ens. El fet que aquest contracte no estigués al dia va ser un dels motius que va propiciar la presentació de la moció de censura a Joan Solà, el 2017, la qual cosa va provocar la seva dimissió de la presidència. Ara s’ha tret a concurs en tant que tocava formalitzar un nou contracte.

Actualment, la Mancomunitat d’Abastament d’Aigua del Solsonès presta servei a prop de 1.500 abonats repartits en 11 municipis i dos polígons industrials. La xarxa de distribució té 768 quilòmetres de longitud. Segons els últims estudis publicats basats en els índexs i estàndards tècnicament establerts, és una de les xarxes més eficients del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *