La Junta de Carnaval dissenya la propera edició recuperant el format prepandèmia i traslladant alguns actes de la plaça Major a la plaça del Camp

Amb l’objectiu que sigui un espai a l’aire lliure el més ampli possible i en el qual la majoria d’assistents s’hi puguin sentir còmodes, l’Associació de Festes planteja que el dinar de dissabte, el sermó i tots els ballets es facin a la plaça del Camp. També s’està plantejant l’opció de fer la Kina Ressaca de diumenge a la tarda a la sala polivalent. Aquests són els detalls de la propera edició que han transcendit en la darrera reunió de socis del Carnaval. Pel que fa al concurs de disfresses infantil de dilluns a la tarda, se substitueix la passarel·la per un ball de disfresses com el dels adults, tot i que es manté el concurs amb les diferents categories.

Una de les novetats és una obra de teatre que es podrà veure el 22 i el 23 de gener. El president de l’Associació de Festes, Gerard Argerich, n’explica els detalls:

 La sitcom estarà dirigida per Mia Parcerisa, amb guió d’Uriol Gilibets i Joan Solé a la realització. La part audiovisual també tindrà un gran protagonisme en el Carnaval 2022 amb la presentació del documental realitzat per Elsabeth Produccions. El 12 i el 13 de febrer es farà un passi dels 7 capítols que complementen el capítol zero que es va avançar al febrer. D’altra banda, l’entrega de bojos comptarà amb el concert Electrobacasis. Una trentena de músics de la Camerata Bacasis, una orquestra simfònica formada per joves de la Catalunya Central i el DJ Arzzett interpretaran els grans hits dels últims 50 anys.

Pel que fa al mecenatge del Pop, està obert a la col·laboració fins a Carnaval a través del web de l’entitat. Farà possible el Carnaval 2022 una junta formada per 20 membres, amb les incorporacions de Judit Villaró, Clara Pallarès, Jesús Montaner, Mia Parcerisa i Helga Escamilla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *