La Jornada Punt Empresa de Solsona i Cardona presenta els resultats d’una prova pilot per retenir el talent

La sisena edició tindrà lloc el proper divendres 27 a partir de la una del migdia al Parc Cultural de la Muntanya de Sal de Cardona.

La captació i retenció de personal qualificat és una de les línies de treball prioritàries de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona. És per això que s’ha impulsat la prova pilot del projecte “L’Employer Branding per a captar i fidelitzar el talent”, una iniciativa coordinada entre el Servei Connectem, el Punt Empresa i el teixit empresarial. La presentació de resultats anirà a càrrec de la tècnica del Punt Empresa, Maria Goretti Sala, i representants d’Ames i Vidmar, les dues empreses que hi han participat.

Al marge d’això, el plat fort serà una conferència a càrrec de David Boronat, fundador i CEO de Multiplica, una de les consultories digitals més rellevants de l’Estat. Parlarà de l’adaptació empresarial al canvi a la conferència titulada “Com liderar un món digital tan diferent”.

A la Jornada Punt Empresa, la directora de l’Agència, Glòria Domínguez, presentarà el catàleg de serveis de suport a l’empresa i dels projectes prioritaris de l’AdlSolCar per a l’any que ve.

La trobada inclou també un dinar que s’aprofita per fomentar els contactes entre els assistents. La participació és gratuïta però cal inscriure-s’hi en línia fins dimarts que ve.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *