La iniciativa “L’Espedrera ha post dos ous” dona el tret de sortida a un concurs de promoció del petit comerç

“OUbica’m” és un certamen itinerant entre els comerços de la UBIC que sortejarà vals regal i lots de productes entre els participants.

Cada setmana els ous de l’Espedrera canviaran d’establiment. Caldrà esbrinar on són a partir de les pistes que es publiquen al perfil d’Instagram @espedrera2022 i a la premsa local. Les figures es trobaran als aparadors d’alguns establiments juntament amb un codi QR, que redirigirà a l’usuari al web en el qual es demanarà que efectuï una signatura per registrar la participació. Entre aquest mes i el novembre, caldrà escanejar un total de 20 codis per participar en el sorteig. A finals de cada setmana, a través del compte d’Instagram, Nació Solsona i Celsona Informació es revelarà el comerç on han estat els ous de l’Espedrera l’última setmana. Els premis són un lot de productes de l’Espedrera, un lot de productes del Carnaval i una panera de productes dels 34 establiments participants i vals sorpresa de la UBIC.

“L’Espedrera ha post dos ous” és una iniciativa educativa i de desenvolupament local de la comparsa Espedrers amb la col·laboració de l’Associació de Festes del Carnaval que es va iniciar l’edició passada amb un vídeo que mostrava el naixement de dos ous a partir dels quals sorgiran les noves figures. Es preveu que es presentin durant el Carnaval 2022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *