La família gegantera del Carnaval creix amb la Flama i L’Onada

Ahir al ball d’assaig es van presentar els dos nous elements folklòrics, filles de la Draca i l’Espedrera. Culmina així un projecte educatiu i de promoció del comerç local impulsat pels Espedrers. Una sala polivalent plena a vessar va ser l’escenari que va donar la benvinguda als nous gegants. Ho destaca el president de l’Associació de Festes, Gerard Argerich:

 Prèviament, ahir al matí es van enramar els carrers habituals del nucli antic. Òbviament, l’exbisbe Xavier Novell n’acapara bona part de l’atenció. Dissabte el paviment moll de la plaça del Camp va obligar a traslladar la Posada de Bates, els ballets i l’A Mamar-la Flower Power a la plaça Major. El tret de sortida dels actes previs va ser, com sempre, l’Entrega de Bojos. Enguany es van premiar fins a 8 persones o col·lectius, tenint en compte que l’any passat no es van poder lliurar aquests reconeixements. El Rei Carnestoltes de la cinquantena edició, Jaume Porredon “Campa”, l’speaker Esther Espluga i l’entitat responsable del correfoc infantil, les “Banyetes de la Creu Alta de Sabadell” van ser alguns dels guardonats. També van rebre Bojos Carme Augé, Josep Vila, Manel Tarrés i Eduard i Oscar Solé. Els Premis Bufons, per a negocis que col·laboren amb el Carnaval, van recaure a Trans-Sit, Construccions Colell i Construccions Ramon Roma. L’acte es va tancar amb el concert d’Electrobacasis, que va tenir molt bona acollida. El president de la Junta, Gerard Argerich, destaca que va ser un concert que va arribar tant a joves com a grans.

El tret de sortida a la setmana de Carnaval serà dijous a la una del migdia amb el desenllaç del segrest del Carnestoltes a través de les xarxes socials de la festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *