La Falguera estrena aquest dimecres la segona temporada parlant de dones a les ones

El programa de ràdio de dones i món rural La Falguera inicia la segona temporada parlant de dones i ràdio. Amb directores i exdirectores de ràdios locals com a convidades a la secció En Profunditat, les creadores de l’emissió la presenten així:

“En aquest primer programa posem l’accent en les dones de les ones, les del darrere el micròfon i les de tantes peixeres de tantes emissores d’arreu. Així doncs, dones i ràdio és el tema central d’aquest setembre i amb ell us descobrirem perfils radiofònics interessants des de l’òptica rural”.

L’equip de la Falguera torna a estar format per Maria Moreno, Anna Montraveta, Anna Bonet, Laia Camprubí i Anna Pujol, i a Solsona FM s’emetrà en directe el segon dimecres de mes –excepcionalment aquesta primera edició de la segona temporada serà el tercer dimecres- a les 12 del migdia, amb repetició el divendres següent a les 7 de la tarda.  

La Falguera comptarà amb una periodicitat mensual i, a part de per Solsona FM, també sonarà per Ràdio Sallent, Ràdio Taradell, Ràdio Voltregà, Ràdio Seu, Ràdio Sant Fruitós i Ràdio Pinsania, al Berguedà i estarà present a les plataformes Ivoox i Spotify en format podcast.

Per conèixer més sobre la Falguera: https://www.instagram.com/lafalgueraradio/

https://linktr.ee/Lafalguera

Línia continuista

La temporada 2021/2022 es presenta a Solsona FM amb la continuïtat de tots els programes de l’anterior. Les darreres setmanes estan tornant a la graella la majoria d’espais mentre que Martí d’Enigmes, amb Martí Gruas, encetarà la segona temporada al gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *