La Diputació de Lleida ofereix un servei gratuït per fomentar la transformació digital de PIME, autònoms i emprenedors rurals del Solsonès

Cada dimecres al matí, una tècnica de l’Oficina Acelera Pyme Rural de la demarcació de Lleida es desplaça al Consell Comarcal, Punt d’Atenció Globalleida Solsonès, per assessorar les empreses que ho vulguin sense cap cost. Es concerta una visita al Consell o bé la tècnica es desplaça a l’empresa i es busquen els programes més adequats a les característiques del negoci.

És un pla quadriennal que forma part de l’Agenda d’Espanya Digital finançat amb fons europeus Next Generation. Pretén contribuir al procés de digitalització de PIME, autònoms i emprenedors rurals de municipis de menys de 20.000 habitants. Està pensat especialment per als sectors agroalimentari, agroindustrial, comerç i turisme. Dins d’aquest pla hi ha inclòs el Kit Digital, amb 12 eines tecnològiques diferents. Ho explica Yolanda Simó, tècnica de l’Oficina Acelera Pyme Rural:

A part del servei de consultoria, organitza seminaris i jornades per promoure l’adopció de tecnologies més emergents com el 5G, la intel·ligència artificial o la realitat virtual. Es dona a conèixer amb jornades de forma sectorial o bé amb demostratives d’empreses que ho han implantat amb èxit. En aquest sentit, el proper dia 24 hi ha una jornada programada a la biblioteca de Sant Llorenç a 2/4 de 4 de la tarda per parlar del Kit Digital. Més endavant, el 7 de febrer, se’n farà una a Solsona sobre aplicació de la intel·ligència artificial. Les empreses que vulguin assessorament per crear el seu pla de digitalització poden concertar visita amb la tècnica per correu electrònic a ysimo@diputaciolleida.cat o bé trucar al 697 567 703.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *