La digitalització centra la quarta Jornada del Punt Empresa

La convocatòria anual de l’Agència de Desenvolupament Local als agents econòmics del Solsonès i Cardona es tornarà a celebrar en format virtual el proper dimarts de 3 a 2/4 de 5 de la tarda a través de la plataforma Zoom. Ja se n’han obert les inscripcions, que es poden cursar en línia fins el mateix dimarts.

La tècnica Maria Goretti Sala presentarà els resultats d’una enquesta sobre la digitalització que es va fer a l’agost a una setantena d’empreses de l’àmbit de l’Agència. Hi van prendre part des d’indústries i comerços fins a establiments vinculats al turisme. L’objectiu d’aquesta iniciativa és sensibilitzar el sector econòmic sobre el grau de transformació digital i d’enfocament a l’hora de vendre i comunicar-se amb els clients, i d’adaptar-se als nous hàbits i costums dels usuaris i dels mercats. La presentació es complementarà amb el plat fort de la jornada, una conferència titulada “Digitalització i transformació cultural”, a càrrec del consultor, conferenciant i especialista en lideratge i estratègia Víctor Ardura.

En la jornada també s’exposarà l’actualització del directori digital d’empreses del Solsonès i Cardona. Per la seva banda, les associacions empresarials dels dos territoris presentaran el catàleg de serveis de suport a l’empresa, que inclou formació continuada, seminaris, assessoraments i visites a empreses. S’ha plantejat en funció de les necessitats detectades l’any passat.

Conduirà la jornada la directora de l’AdlSolCar, Glòria Domínguez. La benvinguda anirà a càrrec de l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, i la cloenda la farà l’alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *