La CUP s’erigeix com a defensora d’un nou model que garanteixi la vida arrelada al territori a l’acte central de campanya a Solsona

Desenes de persones van acudir ahir al migdia a la plaça de Sant Pere per escoltar els parlaments de la candidata del Solsonès, Emma Rojas; el cap de llista per Lleida, Bernat Lavaquiol, i l’exdiputat cupaire Pau Juvillà.

La número 5 de la candidatura lleidatana, Emma Rojas, pastora establerta a Guixers, va centrar la seva intervenció en el món agrari. Va reivindicar la necessitat d’avançar cap a un nou model tant de producció com de planificació i de comercialització, totalment integral. Mentre es va avançant en aquest sentit, Emma Rojas proposa solucions parcials:

En aquesta mateixa línia, el cap de files dels cupaires per Lleida, Bernat Lavaquiol, va exposar que el sistema econòmic tal com organitza la societat actualment no ens va bé a la majoria de la gent i cal fer un canvi de rumb:

Ahir també va ser a Solsona l’exdiputat de la CUP Pau Juvillà, que va afirmar que estem immersos en una triple crisi: econòmica, ecològica i nacional. Juvillà va defensar que l’única sortida és la recepta de l’esquerra amb premisses com “que pagui més qui més té” i propostes a favor de garantir els drets socials. Per a l’exdiputat cupaire, la implicació per aconseguir-ho es pot fer a diferents nivells:

L’acte polític es va complementar amb un vermut musical amenitzat per The Velcros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *