La CUP insta el govern de Solsona a treballar per desescalar el conflicte del Centre Sanitari

Tot i l’absència per baixa laboral de la presidenta del Consell Comarcal i del Centre Sanitari al ple de l’Ajuntament d’ahir al vespre, la problemàtica també va ser tema de debat a la sessió plenària. Davant del nou fracàs en les negociacions entre el comitè d’empresa i la direcció del centre, Oscar Garcia emplaça la regidora de Salut, Judit Gisbert, a suavitzar les converses i proposa la figura d’un mediador neutral que intervingui per buscar un acord entre les dues parts. Sentim el regidor d’Alternativa per Solsona:

Des de Junts per Solsona consideren que l’equip de govern s’ha d’asseure a parlar amb els treballadors per escoltar les seves reivindicacions. Marc Barbens lamenta que s’ha perdut temps:

Per la seva banda, Encarna Tarifa, del PSC proposa la creació d’un organisme per resoldre el conflicte i dissenyar el futur del Centre Sanitari:

L’alcalde, David Rodríguez, defensa que el govern del Centre Sanitari ha anat celebrant reunions periòdiques amb els treballadors. Argumenta que sempre ha percebut la voluntat negociadora de la direcció per arribar a un acord i avançar en la mesura de les possibilitats. Amb tot, lamenta que el personal anés a la darrera trobada amb un vídeo preparat tancant-se a la negociació:

Els grups municipals coincideixen que la problemàtica s’ha de desencallar i totes les parts s’hi han de comprometre per no allargar més el conflicte amb els treballadors.

           

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *