La CUP denuncia un tracte de favor de l’Ajuntament al Bisbat en fer el manteniment dels jardins del Palau Episcopal

Alternativa per Solsona va traslladar a l’equip de govern aquesta pregunta d’un veí a l’últim ple, ja que el ciutadà havia vist els treballadors de la brigada municipal podant els rosers que donen al Vall Calent. Després de traslladar la pregunta per correu electrònic a l’equip de govern i no rebre resposta, la qüestió es va portar al ple. Aquesta va ser la resposta de l’alcalde, David Rodríguez:

Des de la CUP han demanat el cost d’aquesta intervenció.  Consideren que el que és preocupant són els tractes de favor, les prerrogatives i el poder que segueix tenint l’Església a Solsona. Sentim la portaveu de la formació, Pilar Viladrich:

Lamenten que es cuidi el jardí del Palau Episcopal amb els impostos de tothom, es perdoni l’IBI de les seves propietats que no són de culte i es doni al seu representant tracte i honors d’autoritat pública quan condiciona l’ajuda de Càritas a les persones necessitades a l’evangelització, ataca l’alliberament de la dona i el col·lectiu LGTBI i s’immatricula un gran nombre de béns immobles per tota la comarca. Alternativa per Solsona lamenta el to de la resposta de l’alcalde, que qualifiquen de bel·ligerant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *