La corredora de muntanya Núria Picas i Jan Missé s’imposen a la Stravada

Van ser els primers classificats de la cursa de 48 quilòmetres d’entre els 153 corredors que van arribar a la meta. L’andorrà Jan Missé va fer un temps de 2:26 mentre que Picas el va completar amb 2 hores i 57 minuts. David Ariño, de Sant Llorenç, va quedar primer dins d’aquest mateix circuit en la categoria E-Bike.

El circuit de 39 quilòmetres l’han completat 86 persones i el millor temps l’ha fet el solsoní Juli Pallarès Barrera, en categoria masculina, i Martina Carmona en femenina. Dels corredors locals, Toni Vilaró ha quedat tercer en E-Bike.

Finalment, 74 corredors han recorregut el circuit de 25 quilòmetres, amb un podi masculí integrat per l’olianès Artur Colomés i els solsonins Sergi Mateu i Roger Ribera. La manresana Laura Navarro s’ha imposat en fèmines seguida de la solsonina Sandra Cases.

Pel que fa a l’Stravada Kids, un centenar d’infants han pres part a la cursa en un circuit tancat al Camp del Serra.