La Comissió Orgue de Solsona posa en marxa una campanya d’apadrinament de tubs de l’orgue

Amb el lema “El teu entre 3.000” s’ofereix la possibilitat d’apadrinar o regalar un dels 3.195 tubs d’aquest instrument històric. Hi ha un gran ventall d’imports, des dels 60 euros d’un tub petit fins als 1.000 d’un tub de façana. L’apadrinament dels tubs de l’orgue es pot fer adreçant-se presencialment a la Joieria Ester, la Gestoria Mas o les oficines de la Cúria Diocesana o bé a través del web orguesolsona.com. Les persones que hi col·laborin rebran un títol nominal i, en cas que sigui per regal, s’acompanyarà d’un petit tub de cartolina platejada que simula el de l’instrument.

Ramon Segués, membre de la Comissió Orgue de Solsona, exposa els termes en els quals es tradueix la col·laboració ciutadana en la restauració de l’orgue:

Els propers dies s’instal·larà una cartellera al cancell de la Catedral amb la informació dels avenços de la restauració així com una bústia per fer-hi aportacions. Paral·lelament, a sota l’orgue s’hi col·locaran plafons amb els noms de totes les persones i entitats que hi col·laborin, que s’aniran actualitzant.

             

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *