La Cobla Marinada dona el tret de sortida, aquest vespre, al ‘Solsona dona la nota’

El programa d’actuacions musicals d’estiu a la ciutat arriba a la 21a edició amb 34 actuacions, la meitat de les quals, d’entrada gratuïta. Música de cobla, de cambra, jazz, rock, pop, sardanes i revetlles en seran els gèneres i els formats.

La plaça de Palau s’estrena aquest vespre a 2/4 de 10 com a escenari del 42è Cicle de concerts d’estiu que programen l’Orfeó Nova Solsona i la regidoria de Cultura. El concert combinarà obres clàssiques amb contemporànies sense faltar-hi les peces locals. El Cicle de concerts d’estiu es reprendrà el dia 21 als claustres de la Catedral amb la música de cambra de la formació “The Delightful Pocket Company-Meravellosa Companyia”. L’última cita és de jazz i tindrà lloc el dia 21 al Teatre Comarcal. Alba Careta Group presentarà el seu tercer disc, “Teia”.

Demà s’enceta la temporada de sardanes davant del portal del Castell. Les interpretarà la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona demà, el dia 22 d’aquest mes i el 15 i el 26 d’agost. També demà arrenquen les revetlles d’estiu amb la de Sant Cristòfol. Es faran a la plaça del Camp els dissabtes a 2/4 d’11 de la nit fins a final d’agost. La setmana que ve arriba el Cap de Setmana Jove de Joventut Solsonina mentre que del 4 al 20 d’agost arriba la vint-i-dosena edició de l’AIMS, l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona, amb 18 actuacions a la ciutat. Podeu consultar el programa d’actes al web ajsolsona.cat i comprar entrades a la plataforma de Turisme Solsonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *