La campanya Impensables interpel·la els homes per eradicar les violències masclistes

Amb el lema “Repensa’t” es publiquen a les xarxes socials i als mitjans de comunicació materials visuals per combatre la violència masclista. Els objectius són incitar els homes a repensar models de masculinitat obsolets, donar-los eines per identificar situacions en què poden estar exercint violència i facilitar-los estratègies per a la transformació personal.

La il·lustradora Marta Bellvehí és l’autora de quatre cartells a través dels quals s’aborden diferents tipus de violència en l’àmbit de la parella: sexual, econòmica, social i psicològica. Van acompanyats d’una reflexió que convida al canvi personal i hi apareixen homes de diferents edats i estils per deixar clar que no hi ha un perfil concret sinó que les violències són estructurals.

Es preveu continuar amb aquesta campanya, que s’allargarà durant dos anys, amb nous materials. L’impulsen el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal i els ajuntaments de la comarca amb el suport de l’Institut Català de les Dones i el finançament de la Secretaria d’Estat d’Igualtat. Les accions es poden seguir a través del web campanyaimpensables.cat i al perfil d’Instagram amb el mateix nom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *