La BR2 Enduro Solsona tindrà continuïtat almenys fins al 2022

L’èxit de la primera edició d’aquest cap de setmana fa que els organitzadors, el Club Sip Sport i el MotorClub del Solsonès, n’hagin garantit com a mínim tres edicions consecutives més. Més de 200 voluntaris han treballat perquè milers d’espectadors hagin pogut gaudir dels millors pilots d’enduro d’arreu del món, motos antigues i aficionats. Recordem que la germana petita de la Bassella Race ha puntuat tant pel World Enduro Super Series, el campionat d’Espanya d’Enduro com el FIM Europe Vintage Championship.

El BR2 Enduro Solsona va arrencar divendres amb una desfilada dels pilots pel nucli antic de Solsona. El Super Test de divendres, una de les especials amb més expectació, la va guanyar el pilot britànic Johny Walker. També divendres van disputar la primera jornada de competició les motos clàssiques.

El surienc Josep García va ser el pilot més ràpid a superar les dues voltes al recorregut, les 6 especials més el Super Test, que havien de fer els participants del campionat d’Espanya i el World Enduro Super Series. Va acabar la cursa amb una avantatge de 40 segons davant dels seus companys d’equip Nathan Watson i Johny Walker. Van completar el podi Manuel Lettenbichler i Taddy Blazusiak. D’altra banda, els participants a la categoria FANS van poder gaudir del recorregut entre Solsona i Bassella. Per la seva banda, Xavier Arenas, amb Montesa Enduro 250, es va proclamar campió d’Europa en la categoria Classic C, de motos de fins al 1976.

Josep García va ser de nou el guanyador de la cursa d’ahir i, per tant, campió absolut. El de Súria només es va veure superat al Supertest pel seu company de KTM Nathan Watson, que va quedar en segona posició, seguit de Johny Walker, Manuel Lettenbichler i Cristóbal Guerrero.