La biblioteca reprograma el taller de lectura i escriptura sobre les relacions maternofilials

Arrencarà aquest dissabte de 10 a 12 llegint fragments de “La trena”, de Laetitia Colombani, i es treballarà la tècnica de la carta. El taller gratuït “Emocions i paraules”, impartit per Maria Dolors Guàrdia, es planteja com un espai de reflexió sobre les relacions entre mares i filles a partir de sessions monogràfiques independents. A cada sessió es treballarà una autora i una tècnica concreta que servirà per abordar altres conflictes o fortaleses emocionals.

A la primavera el taller es va haver d’anul·lar per manca d’inscripcions, ja que les persones interessades consideraven que les convocatòries eren massa seguides i concentrades. Ara s’han espaiat i s’han programat en dies diferents de la setmana per donar més opcions. La segona sessió, el 9 de novembre, treballarà l’autobiografia a partir del llibre “Per què ser feliç quan podries ser normal?” de Jeanette Winterson. El 23 de novembre la lectura protagonista serà “Lèxic familiar”, de Natalia Ginzburg, i es tractarà la tècnica del diàleg. Najat el Hachmi és l’autora escollida per 4 de desembre amb “Mare de llet i mel”, i la tècnica, el microrelat. El taller es tancarà el 23 de desembre amb el retret i el semàfor vermell a partir de “També això passarà” de Milena Busquets.

És un taller completament subvencionat per la biblioteca al qual ja es poden cursar inscripcions, ja sigui per sessions o al programa complet. Hi col·labora Òmnium Solsonès. El conduirà Maria Dolors Guàrdia, llicenciada en Filologia Hispànica per la UB, exprofessora de secundària i autora de diverses obres en català i en castellà. L’última és la novel·la “Una assassina massa jove”. És col·laboradora de diversos mitjans de comunicació i membre del col·lectiu d’escriptors Lola Palau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *