La biblioteca programa cinc tallers mensuals de creativitat i escriptura

Els impartirà l’escriptora, correctora i traductora Eva Pallarès, que va posar en marxa el projecte d’escriptura creativa i conscient Papallona de Lletres per oferir acompanyament literari a les persones que tenen ganes d’escriure i facilitar-los eines per fer-ho.

La primera proposta arriba aquest dimecres a les 6 de la tarda i se centra en la veu, com identificar-la i trobar la millor manera d’expressar-la. La sessió de març se centrarà en els propis pensaments i emocions que entren en joc a l’hora d’escriure. Aprendre a mirar d’una altra manera el que passa al nostre voltant per traslladar les impressions externes a l’escriptura serà el tema de l’abril. Al maig es parlarà de la gestió del temps per escriure mentre que a la cloenda, al juny, els participants seran reptats a indagar en les necessitats personals d’escriure i crear i a plantejar-se projectes en aquest sentit.

Després del primer tast d’aquesta activitat el mes passat, l’interès mostrat pels participants ha fet que la biblioteca programés aquestes píndoles formatives. Són subvencionades i l’aportació és de 10 euros per taller. La inscripció es pot formalitzar a la biblioteca i es pot fer per sessions, ja que els continguts són diferents cada dia. Les places són limitades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *