La biblioteca de Solsona tanca l’Any Rodari amb l’emissió dels Contes per correu

Es podran escoltar per aquesta emissora la setmana que ve, de dilluns a divendres, a les 6 de la tarda. Són contes redactats per parts a partir d’un binomi fantàstic proposat per la biblioteca, seguint una de les tècniques de creativitat de l’escriptor italià. Hi han pres part 188 persones voluntàries: ciutadans a títol individual, grups-classe de Setelsis i El Vinyet i famílies. S’han lliurat còpies de la publicació als autors i a la residència Hospital Pere Màrtir Colomés i també estan disponibles en línia en PDF.

L’altra proposta amb motiu de l’Any Rodari, Contes per la ràdio, ha consistit en la lectura de 40 dels relats de “Contes per telèfon”, que s’han emès per Solsona FM les últimes setmanes. Hi han posat veu diverses persones a títol particular i alumnes de l’Escola Arrels i de l’escola de Llobera. Aquests podcasts encara es poden descarregar del nostre web, a l’apartat de programes.

La directora de la biblioteca, Ester Barniol, valora molt positivament l’elevada participació a les iniciatives proposades, a les quals hi han pres part 228 persones de totes les edats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *