La biblioteca convida l’alumnat de 1r i 2n de primària a dissenyar els punts de llibre del 8è aniversari de l’equipament

Les bases es mantenen igual que en les últimes edicions. El treball s’ha de presentar en una cartolina de 6 per 21 centímetres amb un dibuix amb tècnica lliure per una cara i, en l’altra, una frase o text molt breu sobre què inspira la biblioteca o què és el que els agrada de l’equipament juntament amb les dades de contacte de l’autor. La proposta guanyadora es publicarà i distribuirà a partir del juny i es premiarà amb la subscripció gratuïta a una revista durant un any.

El lliurament dels punts de llibre es pot fer físicament a la biblioteca fins al 3 de juny. També es pot enviar per correu electrònic en format digital a l’adreça biblioteca.solsona@ajsolsona.cat. El jurat estarà format per representants de l’equipament, el Pla Educatiu d’Entorn i la regidoria de Cultura. Valorarà l’originalitat del contingut tant gràfic com escrit. El veredicte es comunicarà a la persona guanyadora el 6 de juny. Tots els treballs s’exposaran a la biblioteca i a les xarxes socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *