La biblioteca Carles Morató reprèn demà el préstec i retorn de documents

Ho ha explicat aquest matí a La Central la directora de l’equipament, Ester Barniol. D’acord amb les indicacions del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i seguint els requeriments de l’ordre ministerial del passat dia 9, només s’hi pot accedir amb cita prèvia i sense accedir a les instal·lacions. Els nous horaris de la biblioteca són de dilluns a divendres de 10 a 2 i els dimarts també a la tarda, de 3 a 6. És imprescindible demanar hora prèviament trucant al 973 48 38 39, enviant un correu electrònic a biblioteca.solsona@ajsolsona.cat o bé a través del nou servei de WhatsApp al número 629 421 323. La directora de l’equipament, Ester Barniol, explica com funcionarà el préstec i el retorn de documents a partir de demà:

Per evitar la manipulació dels llibres, la bústia de retorn seguirà tancada. Els documents retornats es posaran en quarantena durant 14 dies i, passat aquest temps, el personal, que s’ha format en gestió de riscos biològics, el tornarà a posar a disposició dels usuaris. Per fer peticions cal indicar el número de carnet de la biblioteca o el DNI, un document que cal mostrar a la porta de l’equipament en recollir els llibres. Es posarà a disposició dels usuaris gel hidroalcohòlic i cal que acudeixin a la cita amb mascareta i seguint les mesures d’higiene i distància corresponents. Recorden que els llibres agafats en préstec abans de l’estat d’alarma han estat renovats automàticament fins a l’1 de juliol. Si algú vol retornar-los abans, ho pot fer amb cita prèvia.

També es reprèn el servei d’informació bibliogràfica per telèfon, WhatsApp o correu electrònic. Ara com ara es desconeix quan es podrà obrir l’accés a les sales d’estudi i a la resta de serveis. Seguint la normativa vigent, l’obertura serà progressiva i garantint la seguretat pel personal i els usuaris.

        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *