La biblioteca Carles Morató celebra el seu vuitè aniversari amb un laboratori de lectura sobre els avis

Porta per títol “Avis savis”, tindrà lloc dissabte a les 10 del matí i s’adreça a les famílies amb infants a partir de 5 anys.

La idea és que, a través dels llibres, els infants prenguin consciència dels valors positius associats a la vellesa, com l’experiència i la saviesa. Entre altres objectius, també hi ha descobrir a les famílies contes il·lustrats sobre avis, àvies i gent gran; obrir un espai de reflexió entre pares i fills sobre el paper dels avis a la família i valorar tot el que aporten a la societat. Hi haurà un primer espai de descoberta de llibres, un altre per a la lectura, un de reflexió i un últim de creació. Les places són limitades i cal inscriure-s’hi prèviament a la biblioteca trucant al 973 48 38 39 o bé enviant un correu electrònic a biblioteca.solsona@ajsolsona.cat.

El proper dia 15 aquest mateix taller s’adaptarà per a la Setmana de la Gent Gran. Els participants hi coneixeran històries protagonitzades per avis i àvies i crearan un llibre-abecedari. Les inscripcions, en aquest cas, s’han de fer als Serveis Socials de l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *