La biblioteca amplia els seus serveis de formació a distància amb una Aula Mentor

L’equipament ofereix assessorament i un punt d’accés a la formació oberta i flexible adreçada a persones adultes que vulguin ampliar les seves competències personals o professionals. L’Aula Mentor és del Ministeri d’Educació i Formació Professional i arriba a Solsona amb la col·laboració de l’Ajuntament a través de la biblioteca i l’Agència.

Els alumnes compten amb una oferta de 200 cursos de diferents àmbits: administració i gestió, agrària, arts gràfiques, comerç i màrqueting, hostaleria i turisme, imatge personal, informàtica o comunicacions. Cada curs té un cost de 48 euros per als dos primers mesos. Els alumnes poden començar la formació quan vulguin, excepte a l’agost, i cursar-la al seu ritme, si bé estan pensats per fer-los entre dos i tres mesos. Poden fer-ho des de casa, des d’aquest nou espai de la biblioteca o des de qualsevol lloc equipat amb un ordinador amb accés a internet. A la biblioteca es faran els exàmens finals que permeten obtenir el certificat. Tere Caelles n’és l’administradora que informa, assessora i gestiona les matrícules.

Per fer ús de l’Aula Mentor només cal tenir uns coneixements digitals mínims. El servei a la biblioteca funciona els dilluns a la tarda de 4 a 7, els dimarts i divendres de 10 a 2/4 de dues i de 4 a 8 i els dijous de 4 a 8. L’Aula Mentor s’afegeix al servei de formació a distància del Punt UOC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *