Junts per Catalunya del Solsonès reclama al govern del Consell que informi de qui és actualment el president per delegació

La formació, que engloba els consellers comarcals de l’ens sota les sigles de l’Agrupació d’Electors Independents, acusa l’executiu comarcal de manca de transparència. És per això que han demanat per escrit qui s’ha nomenat com a màxim responsable de la comarca des de dijous, quan l’aleshores president per delegació, Marc Casabosch, va presentar la seva dimissió. Subratllen que ningú sap a qui cal dirigir-se ni qui respondrà al telèfon de la presidència en cas d’urgència. Qualifiquen de nou i trist rècord que en mitja legislatura hi hagi quatre presidències diferents al Consell i assenyalen les picabaralles internes com a responsables d’aquest desgavell. Consideren que el fet que no es conegui el nom del màxim responsable comarcal és un exemple més de la manca de transparència com el Centre Sanitari, no saber els costos d’alguns serveis que ofereix el Consell als ajuntaments de la comarca o on aniran destinats els ajuts extraordinaris de la Covid-19.

D’altra banda, el grup dels Independents-Junts demana als membres del grup comarcal de Junts que es desemmascarin i que no els faci por d’explicar que el partit que representen és el PDECat. Una qüestió que també demanen que faci el grup municipal de Junts a l’Ajuntament de Solsona liderat per Marc Barbens. Defensen que tot partit, opció política i forma de pensar és important per oferir diferents propostes però que no es pot confondre la ciutadania.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *