Judit Gisbert substituirà David Rodríguez a l’alcaldia de Solsona després de Festa Major

Ho van anunciar ahir a la tarda en roda de premsa els dos membres del govern municipal. La ciutat tindrà per primera vegada una alcaldessa, Judit Gisbert, regidora de Cultura, Educació, Igualtat i Salut des de les darreres eleccions municipals. També és la regidora adscrita als barris de Sant Ramon, la Plana i Torregassa. Gisbert assumirà la primera tinència d’alcaldia i mantindrà les mateixes regidories que tenia fins ara i durant l’estiu treballarà colze a colze amb el seu predecessor. L’alcalde ja ha renunciat a la seva retribució i a partir del mes que ve la futura alcaldessa ja tindrà dedicació exclusiva al consistori per cosir un relleu tranquil. David Rodríguez preveu deixar l’alcaldia al setembre, després de la Festa Major, per centrar-se en la secretaria d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran.

Nascuda el 1975 a Solsona, Judit Gisbert és diplomada en Dietètica i Alimentació i actualment es dedica al sector de la farmàcia. Ha estat vinculada a diverses associacions locals com la UBIC, el Jove Ballet Solsoní, l’Agrupació de Geganters, l’AMPA del Vinyet i la comparsa del Mocós. Judit Gisbert explica com assumeix aquesta nova responsabilitat:

Per la seva banda, David Rodríguez n’ha destacat la seva gran capacitat de treball i vocació pública:

    Arran d’aquest relleu, Ramon Montaner serà el nou portaveu dels republicans i el regidor Joan Parcerisa assumirà Afers Socials de forma immediata. Rodríguez seguirà al capdavant de Governació. Quan plegui, qui ha d’entrar al consistori és Isabel Roca, que ja havia dirigit aquesta àrea i, per tant, es preveu que hi torni a estar al capdavant, tot i que David Rodríguez considera que seria precipitat parlar de les funcions que es delegaran a Roca, ja que no li pertoca a ell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *