Joventut Solsonina allarga el Cap de Setmana Jove a tres dies

Arribarà entre el 18 i el 20 d’aquest mes amb propostes per a tots els públics.

La primera proposta és l’espectacle “La Niña Bonita”, d’En Peyu, el dijous 18 a les 9 del vespre a la sala polivalent. Properament se’n posaran a la venda les entrades a través de la plataforma de Turisme Solsonès al preu de 8 euros.

El divendres 19 a les 7 de la tarda hi haurà la primera edició del Torneig de Cementiri a la sala polivalent. Se n’obriran les inscripcions amb equips de 6 jugadors. El mateix dia a 2/4 d’11 de la nit, a la plaça de l’U d’Octubre, hi haurà un concert a l’aire lliure amb Amamaut DJ.

La darrera jornada tindrà lloc el dissabte 20 a partir de les 7 de la tarda, amb el 3r clàssic Campionat de Beer Pong, el Sopar Jove a 2/4 de 10 a la plaça de l’U d’Octubre i la pujada de gegants del vint-i-cinquè aniversari de la Colla Gegantera del Carnaval amb La Trinxaranga. La cloenda, a partir de 2/4 de dues de la matinada a la polivalent, serà un concert amb el grup de versions Sixtus i el DJ Monty.

Les inscripcions als tornejos i les entrades s’obriran els propers dies i se n’informarà a través de les xarxes socials de Joventut Solsonina. Igualment, si pel sopar popular algú té alguna intolerància o al·lèrgia alimentària, pot comunicar-ho a l’organització a través de missatge directe d’Instagram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *