Jordi Selga aspirarà a la reelecció com a alcalde de Guixers a les municipals del maig

Qui va rellevar Marià Chaure a l’alcaldia després de 28 anys es mostra disposat a continuar al càrrec quatre anys més. Tot i que el 2019 es va presentar sota el paraigües de Junts per Catalunya, els drets electorals dels quals va adquirir el PDeCAT, a tres mesos de les eleccions encara no té clar sota quines sigles anirà la seva candidatura. Jordi Selga n’explica els motius:

Jordi Selga fa un balanç molt positiu d’aquest mandat al capdavant de l’alcaldia i afirma sentir-se molt satisfet i agraït d’aquesta experiència. Assegura que està molt a gust treballant tant amb el seu equip com amb el personal del consistori. Jordi Selga també confessa sentir-se molt bé amb la gent de Guixers, que és molt agraïda i valora quan es fan les coses.

Al marge de Solsona, el de Guixers és el primer alcalde de la comarca que ha manifestat públicament la seva voluntat de tornar a concórrer a les eleccions municipals del maig. Caldrà veure en les properes setmanes quines candidatures es van definint en els diferents pobles del Solsonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *