Jordi Graupera presenta dijous a la biblioteca el seu últim llibre

Es tracta de “La perplexitat”, una barreja d’assaig i autobiografia a través d’una anàlisi política i social dels Estats Units. El filòsof, professor i articulista el presentarà dijous a les 7 de la tarda per donar a conèixer aquesta publicació acompanyat dels solsonins Raül Garrigasait i Roger Mas.

L’autor analitza la perplexitat com a situació de confusió, contradicció i astorament a partir de les situacions viscudes en la família, les relacions, la societat, la política i la religió. Ho fa a partir de la seva experiència vital residint 10 anys a Nova York.

Jordi Graupera és doctor en Filosofia, ha fet de professor i investigador a diverses universitats nord-americanes i actualment treballa a la Ramon Llull. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació i ha publicat els llibres “La supèrbia” i “Una proposta per a Barcelona”. El 2019 va ser candidat de Primàries a l’Ajuntament de Barcelona i des del març fa d’assessor de l’eurodiputada Clara Ponsatí al Parlament Europeu. La presentació de “La perplexitat”, recordem-ho, serà dijous a les 7 de la tarda a la biblioteca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *