Ja es pot anar a recollir el programa de la Festa Major de Solsona en format paper

A partir d’avui, cada unitat familiar empadronada al municipi o amb comptador d’aigua té a la seva disposició un exemplar gratuït d’aquesta publicació a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. Se n’ha fet un tiratge de 2.000 exemplars, que es poden anar a recollir de dilluns a divendres de 9 del matí a dues del migdia.

El programa inclou una trentena d’actes culturals, lúdics i esportius, la majoria en exteriors i d’entrada lliure. El gruix de les propostes és del 7 al 10 de setembre, però també s’hi inclouen els actes previs. És el cas de la inauguració de l’exposició de Perejaume dijous al Museu que us comentàvem fa uns moments o l’espectacle de dansa “El cor quiet” a càrrec de Raquel Anguita divendres a la biblioteca. Dissabte hi haurà la tradicional trobada d’acordionistes i la presentació del llibre “Una finestra al món” i diumenge, la Caminada popular al Vinyet i el concert solidari del SOM amb Roger Mas.

Al marge de la programació, el llibret inclou un text sobre els 125 anys del Museu, escrit per l’equip, i un altre del quart de segle de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona, en el qual es recull el testimoni de músics i altres persones vinculades a la història de la formació. La publicació també incorpora la darrera salutació de l’alcalde, David Rodríguez, que s’acomiada de la ciutadania. Recordem que el 15 de setembre presentarà oficialment la seva renúncia en el ple. Destaca que ha volgut fer-ho després de Festa Major per treballar el relleu amb Judit Gisbert durant l’estiu i entenent la virtut cohesionadora i la força simbòlica de la Festa per a la població.

El disseny del programa ha anat a càrrec de la dibuixant i estudiant d’il·lustració de Sant Llorenç de Morunys Sònia Genestar, mentre que la maquetació i impressió l’ha dut a terme Gràfiques Muval.

Entrades per ballets i concerts, de dimecres a divendres

Tal com us avançàvem la setmana passada, entre dimecres i divendres hi ha diverses cites relacionades amb la Festa Major: la recollida de les invitacions per assistir als ballets dels dies 8 i 9, les dels concerts de les mateixes dates amb l’Orquestra Junior’s i La Principal de la Bisbal i la reserva d’espai per als ballets per a persones amb mobilitat reduïda. Podeu consultar el programa d’actes a solsonalafesta.net.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *