Inauguren a l’Ajuntament d’Olius una exposició de pintura pòstuma de Teresa Mujal

L’impulsa la família Viladrich Mujal, animada per l’amic i artista Josep Maria Massegú, amb l’objectiu de demostrar que l’edat no és cap impediment per fer el que sempre havíem desitjat.

Teresa Mujal va néixer a Solsona el 1921 i va morir el 2019 al Pi de Sant Just. La família la defineix com una dona inquieta i de caràcter, elegant i de bon gust, que es delectava amb temes relacionats amb la moda i l’art en general. En jubilar-se de la gestoria on havia treballat fins als 70 anys, per afició es va apuntar a diferents activitats artístiques. Va ser amb la pintura amb la que es va sentir més bé i així va començar una extensa obra pictòrica de la qual se’n pot veure una part en aquesta exposició.

Per voluntat de la família de Teresa Mujal, l’import obtingut per la venda dels quadres, 25 euros per obra, es donarà íntegrament a l’Associació Fènix d’ajut i suport contra el càncer. Hi col·labora la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Olius. La inauguració serà aquest dissabte a les 12 del migdia i es podrà visitar fins al 22 d’abril els dies laborables de 10 a dues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *