Gerard Argerich agafa el relleu de Joan Solé a la presidència del Carnaval

El canvi al capdavant de l’Associació de Festes es va formalitzar en la reunió de socis de divendres celebrada a la sala polivalent. Gerard Argerich forma part de la Junta des de la tardor del 2017 i reconeix que agafar-ne les regnes no és fàcil però que són un equip de 16 persones motivat per tirar-lo endavant amb les mesures que pertoquin. Sentim-lo:

 En aquesta mateixa línia s’expressa el vídeo que ha difós l’Associació de Festes del Carnaval aquest cap de setmana:

Acompanyaran Gerard Argerich a la Junta Ester Bajona com a vicepresidenta i Aleix Casafont com a secretari. Sara Reig és baixa i s’hi incorporen Tània Bonillo i Ivan Viladrich com a tresorer. Continuen al capdavant de la festa Ernest Ramellat, Francesc Xavier Rovira, Eladi Sànchez, Èric Mas, Gemma Pujol, Ivan Vilaseca, Judith Ramellat, Joan Ramon Cots, Ramon Cots, Àlex Vilanova i Mireia Casado.

Eleccions el Diumenge de Carnaval

Un altre dels handicaps que haurà d’abordar la nova junta és la coincidència de les eleccions al Parlament amb el Diumenge de Carnaval. Ja s’han iniciat converses amb el consistori per estudiar la possibilitat de reubicar el col·legi electoral, en tant que la sala polivalent és essencial per als actes del Carnaval.

L’incident del Xut, sense sanció

Pel que fa a l’incident de la corona del Xut de la darrera edició, a la reunió els socis van exposar els seus punts de vista i les persones implicades van demanar disculpes. Finalment, s’ha decidit no prendre mesures sancionadores, tot i que els socis han expressat la necessitat de regular aquest tipus d’actituds per tal que no es creï un precedent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *