Fruits Taribó guanya el quinzè Concurs d’aparadors de Solsona

La composició és una coral de cantaires de fusta amb barrets nadalencs a banda i banda de la porta de l’establiment. El segon premi ha recaigut en Òptica Jané i pel tercer han empatat Mans i Mànigues i Lourdes Teixits. Han pres part a la convocatòria de l’Agència de Desenvolupament Local un total de 36 comerços. Per primera vegada, la valoració ha anat a càrrec d’un expert en la matèria, el tècnic aparadorista Pep Navarro, especialitzat en la petita i mitjana empresa en disseny d’aparadors i assessoria comercial. Ha tingut en compte l’impacte, la creativitat i l’ús d’elements propis de l’establiment.

A banda dels guanyadors, entre els aparadors més ben valorats hi ha els de Ca la Celes, Jordi Vilar, La Vermuteria, Molsa Toleràncies, Estil en Equip, Ca la Carme i Estany 2011. S’ha confeccionat un mapa per recórrer totes les botigues que es pot descarregar del web de l’Agència.

En aquesta edició hi ha canvis en el format dels premis: es lliuren targes de prepagament per gastar únicament a Solsona. L’objectiu és que els diners generin riquesa a la ciutat i això es controla mitjançant el codi individualitzat dels datàfons. D’altra banda, l’Agència ha sortejat 16 premis de 25 euros entre tots els participants. En total, el Concurs d’aparadors per Nadal ha repartit 1.450 euros. A més, després de la campanya nadalenca Pep Navarro oferirà un assessorament personalitzat a totes les botigues inscrites al certamen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *