Ferran Castells guanya el Concurs de Postals de Nadal de Solsona

El seu disseny és la portada tant de la postal amb la qual l’Ajuntament desitjarà bones festes a la població com de l’agenda d’actes que s’edita digitalment i que es pot trobar al web i a les xarxes socials municipals.

El disseny guanyador s’ha imposat entre els 16 presentats a concurs. És un dibuix assistit per ordinador d’un pessebre format per tres fanalets decorats amb icones arquitectòniques de la ciutat, les places de Sant Joan i Major i el portal del Pont en una atmosfera càlida a l’interior d’una llar solsonina. Per a l’autor, els colors ens transporten a la nit de Nadal, amb la llum de les espelmes com a element central. Ferran Castells, alumne de segon del Grau d’Arquitectura Tècnica a la Universitat de Girona, rebrà un premi de 250 euros. La postal de Nadal es repartirà als prop de 5.000 domicilis del municipi.

D’altra banda, ja es pot descarregar l’agenda digital de Nadal del web de l’Ajuntament, amb una quarantena de convocatòries d’entitats, institucions i escoles. Recull propostes fins a mitjan gener com cantades de nadales, Pastorets, concerts, visites guiades o exposicions.

Una de les cites més destacades d’aquestes festes és la visita dels patges, que es farà a la sala polivalent el dia 29 de 6 a 2/4 de 9 del vespre i el dia 30, d’11 a 2/4 de dues i de 4 a 8. Es faran funcions de 20 minuts amb places limitades, l’entrada serà gratuïta, però caldrà reservar plaça a través de la plataforma entradessolsones.com a partir del dia 15. Fa possible aquest campament organitzat per l’Ajuntament la companyia local L’Altreatre amb la col·laboració de Tatrau Escola de Teatre i diverses persones voluntàries.

D’altra banda, la bústia reial s’instal·larà al vestíbul de la sala polivalent durant les visites dels patges i a l’entrada de l’Ajuntament del 2 al 4 de gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *