Fènix porta a les escoles de Solsona la campanya “Menja sa i mou-te”

Més de 150 nens i nenes d’Arrels Primària Setelsis i El Vinyet participaran en el projecte “Hort d’en Marçal”, una activitat pedagògica per menjar sa, en la qual dissenyaran i tastaran broquetes de fruites de colors. Voluntaris de Fènix prepararan la fruita i la distribuiran als centres solsonins juntament amb el material pedagògic de la campanya, que posa èmfasi en l’alimentació i el pes saludable i l’activitat física diària.

Entre l’1 i el 8 d’octubre la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer, la FECEC, organitza la desena edició de la Setmana Catalana de la Prevenció de Càncer. Té com a objectiu sensibilitzar la població per adoptar estils de vida saludables d’acord amb les recomanacions del Codi Europeu Contra el Càncer per prevenir la malaltia.

La crisi sanitària generada per la Covid-19 ha castigat especialment les persones amb obesitat i problemes cardiovasculars. La FECEC considera que ara més que mai cal invertir en prevenció per reduir les probabilitats de patir un càncer o altres malalties associades al sedentarisme i a una alimentació poc saludable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *