Entra en vigor la limitació de velocitat a 30 km/h a la majoria de vies urbanes de Solsona

Des de dimarts passat s’aplica la darrera modificació del Reglament General de Circulació, que afecta els carrers amb un únic carril per sentit de circulació. De moment, ja s’han retirat senyals, però les noves es col·locaran a mesura que arribin, les properes setmanes.

Les excepcions a la norma són la carretera de Sant Llorenç, de la Diputació de Lleida, i la carretera de Manresa, propietat de la Generalitat, on es mantindrà la limitació a 40 quilòmetres per hora.

Un tracte diferent mereixen els vials de plataforma única de calçada i vorera, per on circulen tant vehicles com vianants. És el cas del nucli antic, l’accés a la plaça de Palau pel Vall Calent i l’àmbit del passeig i l’exterior del portal del Castell, on la velocitat màxima és de 20 km/h.

Recordem que la modificació del Reglament General de Circulació aprovada el novembre pel govern espanyol vol reduir la sinistralitat en vies urbanes i també la contaminació atmosfèrica i acústica. Per sensibilitzar els conductors solsonins sobre la nova normativa, la Policia Local instal·larà temporalment a diferents carrers el radar pedagògic mòbil, que aquests dies és al Vall Fred.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *