Entitats culturals pirinenques posen en marxa una intranet per programar activitats compartides i amortitzar els desplaçaments i allotjaments

Assumir els costos del quilometratge i l’estada dels artistes que actuen als pobles rurals és una de les principals dificultats amb les quals es troben les entitats del territori. Per fer-hi front, La Traça Cultural, creada a final de maig, ha posat en marxa una intranet des d’on les entitats poden contactar entre elles per plantejar petites gires a artistes i amortitzar el desplaçament i l’allotjament a través de les múltiples actuacions. De fet, el web ja compta amb un mapa d’entitats i una agenda d’esdeveniments, i ara es vol fer un pas més per programar activitats compartides.

Tres entitats del Solsonès formen part de La Traça Cultural: La Mare Cultural, el Casal Popular La Fura i la companyia teatral L’Altreatre. La iniciativa compta amb uns criteris comuns que s’han de complir com la garantia de la llibertat d’expressió, l’establiment de condicions dignes amb artistes o treballadores o l’ús actiu del català i l’aranès, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *