Emotiu ple de tancament de mandat al Consell Comarcal del Solsonès

En una sessió emotiva, es van lliurar reconeixements a 13 persones que n’han format part i que no continuen. Al marge de la pandèmia viscuda, Sara Alarcón va fer balanç de la feina feta subratllant el Centre Sanitari, la reivindicació de la millora de la carretera C-26 a Berga i l’annexió de Torà i Biosca al Solsonès. Sentim-la:

Des del grup de Junts, el portaveu, Josep Maria Casafont, va expressar el desig de treballar tots plegats:

Per la seva banda, el portaveu de l’Agrupació d’Electors Independents, Marià Torra, va reconèixer que hi ha sobre la taula un munt de feina per fer. Va agrair a totes les persones que han estat al govern el fet d’haver trepitjat la comarca els darrers anys.

Des de la CUP, Oscar Garcia assegura que se’n va amb un regust agredolç, d’endur-se amistats i d’haver avançat en alguns projectes, però de no aconseguir desencallar-ne altres i sentir-se com si haguessin fallat una mica. En el seu discurs, va voler fer un agraïment i una disculpa pública al gerent, Marc Carrera:

La presidenta sortint, Sara Alarcón, també es va desfer en elogis amb Marc Carrera i li va fer entrega d’una reproducció d’un finestral del Palau Llobera, la mateixa que es va lliurar als 13 consellers comarcals que no repeteixen. Alarcón també va tenir paraules d’agraïment pel personal del Consell, el Centre Sanitari i el Patronat de Turisme, que fan el màxim perquè els organismes públics estiguin al servei de tothom. Menció especial van merèixer les persones que pel desenvolupament de les seves funcions han mantingut una relació més estreta amb la presidència com el personal de Secretaria, l’interventor, els tècnics de Comunicació i de Cultura i Protocol i la secretària personal.

El d’ahir va ser l’últim ple, com dèiem, de diversos consellers comarcals. A part de Sara Alarcón, per part d’Esquerra són Josep Caelles, Ferran Ginestà, Dolors Caelles, Jaume Fons, Dolors Vilajosana i Joan Subirana; i també Mercè Ibran, Xavier Bertolín i Ignasi Campà, que havien estat consellers comarcals amb anterioritat. A les files de Junts, no repetiran Isabel Pérez –absent ahir al ple-, Robert Molas i Oriol Blanco. També pleguen Antoni Márquez, de l’Agrupació d’Electors Independents, i Oscar Garcia de la CUP.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *