Els veïns afectats per l’incendi segueixen amb la incertesa sobre quan podran tornar a casa

Des de diumenge, Bombers de la Generalitat i els serveis tècnics municipals, segueixen inspeccionant l’esquerda que va aparèixer en un mur de càrrega lateral, del edifici incendiat, i que fa que hi hagi risc d’esfondrament. L’alcaldessa de Solsona, Judit Gisbert, assegura que l’evolució de l’esquerda, marcarà la possible tornada dels veïns dels blocs adjacents.

Mentrestant, el centenar de veïns desallotjats han passat les dues primeres nits en hotels i en cases de familiars o amics: una situació que, l’alcaldessa assegura, es podria allargar durant uns dies. Per això, des dels Serveis Socials ja s’està fent un seguiment dels afectats.

Ahir a la tarda, el pèrit va fer una primera visita a l’edifici afectat i els veïns dels blocs adjacents van poder accedir a casa seva per recollir algunes de les seves pertinences. Això si, acompanyats pels bombers.

Tot plegat, mentre encara es desconeix l’origen de l’incendi que, recordem, es va produir poc després de 2/4 de 3 de la matinada de diumenge. Els Mossos d’Esquadra segueixen investigant-ne les causes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *