Els Reis d’Orient demanen que “venci la justícia per als presos polítics” i feliciten els solsonins per l’acollida de joves migrants sols

A banda de fer realitat els desitjos dels més petits, Melcior, Gaspar i Baltasar NO deixen mai de banda l’actualitat en la seva visita a Solsona. En la cavalcada de Reis de diumenge van expressar el desig que “tant de bo no hi hagués famílies separades per celebrar aquest tipus de vetllades”. Malgrat això, es van mostrar esperançats que “tard o d’hora la justícia sempre venç”. En la mateixa línia es va expressar el president de la Confraria de la Mare de Déu del Claustre, mossèn Josep Maria Besora, en la recepció a la Capella del Claustre. Per tercer any consecutiu ha demanat la llibertat dels presos polítics i exiliats i ha demanat a la classe política que pensi més en el país i la seva gent i menys en les seves cadires. D’altra banda, els Reis d’Orient han felicitats els solsonins per l’acollida de joves migrants sols i de les persones voluntàries que en faran un acompanyament. En el mateix sentit, han agraït la participació de la ciutadania a la campanya de recollida de joguines de Creu Roja, que ha beneficiat una quarantena d’infants de la comarca. Han fet possible la cavalcada de Reis de Solsona més de 150 persones d’entitats, escoles i voluntaris a títol individual.

Paral·lelament, les regidories de Cultura i Educació s’han mostrat satisfetes per l’èxit de la primera edició de l’Il·lujoc, el nou parc de Nadal. En cinc dies han passat per les activitats de la sala polivalent més de 600 infants, al marge dels acompanyants. La jornada de més afluència va ser “Un dissabte amb els patges”, durant el qual els emissaris dels Reis Mags van recollir prop de 400 cartes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *