Els regidors sortints de Solsona tanquen l’etapa en un ple emotiu i carregat d’agraïments

Després del formalisme d’aprovar l’última acta del mandat, l’alcaldessa en funcions, Judit Gisbert, va lliurar als set edils que no repeteixen una reproducció de la medalla de regidor i els va adreçar unes paraules. A Sara Alarcón la va qualificar de decidida, austera i valenta. Ella, per la seva banda, es va mostrar emocionada pel tancament d’una etapa de 16 anys al consistori en la qual s’emporta una saca ben plena de feina en l’àrea de Cultura. Sentim Sara Alarcón:

També va tenir paraules pels regidors sortints Marc Barbens. De Sara Alarcón en va subratllar el fet d’haver protagonitzat un moment històric d’entrar al govern després de molts anys de majoria absoluta i d’haver feminitzat la política solsonina.

Isabel Roca encarava ahir el seu segon ple de comiat, després del retorn al govern l’octubre del 2021 arran de la marxa de David Rodríguez. Gisbert la qualificava de valenta, compromesa i generosa, mentre que Isabel Roca feia aquest balanç:

Competent, exigent i negociador. Així defineix l’alcaldessa Ramon Xandri. Ell destaca que les seves dues premisses han estat ser útil i sentir-se útil:

Els portaveus de l’oposició es van desfer en elogis amb Xandri. Sentim Pilar Viladrich i Marc Barbens:

L’altra regidora de govern que no segueix és Rosó Barrera. L’alcaldessa l’ha qualificat d’experimentada, segura i serena. Barrera ha tingut paraules d’agraïment per la família i els treballadors de la casa però també per a dues persones en concret:

Per part d’Alternativa per Solsona-CUP, Oscar Garcia tanca una etapa de 8 anys al consistori. Garcia ha agraït el treball de l’assemblea de la CUP, la bona feina i la paciència del personal de l’Ajuntament i ha reconegut el regust agredolç de no haver establert més vincles amb alguns companys de ple. Amb tot, se’n va satisfet:

Gisbert el qualifica de dialogant, reflexiu i sincer mentre que Barbens considera que ha estat una persona amb determinació clau per a la implantació de la CUP a Solsona. Qui li ha dedicat també unes paraules és la seva companya de grup, Pilar Viladrich:

Les eleccions municipals del passat dia 28 han deixat fora del consistori el PSC. L’alcaldessa el definia com a perseverant, lluitador i constant. Mohamed El Mamoun deixava ahir el ple després de dos anys:

Actiu, transparent i senzill, deia Gisbert. Una persona lleial i que sempre hi és incondicionalment, deia Barbens. Així parlaven del regidor César García, que ha estat poc més d’un any i mig a l’Ajuntament. Sentim-lo:

El ple de constitució del nou Ajuntament de Solsona es farà dissabte a les 12 del migdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *