Els regidors Joan Parcerisa i Ramon Montaner seguiran al costat de Judit Gisbert a la candidatura d’Esquerra Solsona a les municipals del maig

El titular d’Esports, Joventut, Transparència i Participació Ciutadana, Comunicació i Noves Tecnologies i Afers Socials passarà a ser el número 2 de la candidatura i també el cap de campanya. Gisbert destaca les virtuts de Parcerisa:

Per la seva banda, el número dos dels republicans a les municipals del maig destaca de l’acció de govern la represa de les visites als barris, el programa Enrampa’t, la creació del Carnet Solsonès Jove i les diverses actuacions de manteniment i millora al complex esportiu municipal, com la renovació de la gespa del camp de futbol.

Pel que fa a Ramon Montaner, regidor de Desenvolupament Local, Medi Ambient i Parcs i Jardins, Judit Gisbert en subratlla el temperament moderat i reflexiu, la prudència, el capteniment emprenedor i la visió estratègica. La candidata a l’alcaldia afirma que la voluntat de treball a la comunitat ha guiat l’acció de govern de Montaner. Ell mateix en subratlla projectes com el porta a porta, la inversió de més de 60.000 euros directes anuals al comerç i a la millora de l’ocupació i l’impuls al progrés a través del Punt Empresa i el Servei Connectem. Per a Gisbert, Montaner ha estat una figura clau sobretot des que va assumir l’alcaldia:

      La candidatura d’Esquerra Solsona combinarà l’experiència de govern amb mirades fresques i renovades, unes cares noves que s’aniran donant a conèixer en les properes setmanes. Defensen un model de ciutat amb una actitud activa, verda i inclusiva per seguir treballant pel feminisme, l’ecologisme i la justícia social a prop de les persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *