Els infants de Solsona proposen més de 200 noms per les noves figures del Carnaval que sortiran dels ous de l’Espedrera

El projecte educatiu i de desenvolupament local “L’Espedrera ha post dos ous” arriba a la seva recta final. L’organització acaba de tancar el procés “Posa’m un nom” per batejar els dos nous elements folklòrics, que ha aconseguit 200 propostes llargues a través de les escoles solsonines. D’aquestes, els Espedrers han seleccionat tres parelles de noms, que properament se sotmetran a votació popular a través del web.

Paral·lelament, durant les festes de Nadal els ous de l’Espedrera han crescut i així ho han pogut veure els infants de les escoles solsonines. Alguns nens i nenes podran passar pel taller on s’estan creant les figures, on se’ls explicarà el procés de creació i també podran realitzar un taller de fang. A partir d’aquí quedaran dues activitats en les quals s’incidirà més en el Carnaval i la vivència de la festa per part dels infants. Ho explica Pau Reig dels Espedrers:

El projecte “L’Espedrera ha post dos ous” culminarà durant la propera edició de la festa amb la presentació de les dues noves figures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *