Els Independents reclamen al govern del CCS que el conjunt de la comarca pugui optar a contractar agents d’ocupació i desenvolupament local

Coneguts com a AODL, són llocs de treball temporals subvencionats per la Generalitat adreçats a municipis de més de 20.000 habitants o, en el cas del Solsonès, que són municipis petits, al Consell Comarcal. El portaveu dels Independents, Joan Solà, ha exposat que actualment al Solsonès només pot optar a aquesta convocatòria l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona. Reclama que el Consell Comarcal que intercedeixi amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies perquè la resta de municipis del Solsonès també puguin beneficiar-se d’aquests tècnics de dinamització econòmica.

D’altra banda, Joan Solà també ha reclamat al govern comarcal que demani explicacions a la Generalitat de perquè el Solsonès no és considerada comarca desfavorida, un aspecte que dona avantatges a set comarques catalanes que tenen aquesta consideració a l’hora d’aconseguir determinats ajuts com és el cas dels plans d’ocupació. Joan Solà és el portaveu de l’Agrupació d’Electors Independents:

En aquest sentit, Solà creu que caldria treballar-hi tant amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies com el de Territori i Sostenibilitat, les principals àrees que convoquen ajuts d’aquestes característiques.

            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *